15 Aug 2020
Aanvang: 20:00 - Einde: 22:30

Komend weekend staat in het teken van Hollywood bij de De Vrijheid: iets met het witte doek, popcorn en je favoriete personages. Wij zullen op vrijdag en op zaterdag avond vanaf 22:00 een film afspelen op het strand. Hiervoor zijn wij de gehele dag geopend; voor lunch, borrel en diner. 

Ticket info
Voor deze editie van Proef de vrijheid kun je een koptelefoon reserveren door een gratis ticket te downloaden. Een gereserveerde koptelefoon kan van 20:00 uur tot 21:30 opgehaald worden, hierna kunnen wij de koptelefoon vrij te geven. Aan de deur is het gepast betalen: €5, voor een koptelefoon inclusief popcorn.Het reserveren van een koptelefoon is niet verplicht: je kan ook langskomen om een drankje te doen.

To screen or not to screen 
Wij spelen onze films het liefst buiten af. Wanneer het regent hebben wij 50 zitplekken binnen. Bij de eerste 50 kaartjes (EARLY BIRD) reserveer je direct een plekje binnen.
Dus; wees er snel bij 
 
COVID-19

- Uiteraard kunnen we dit alleen samen tot een succes brengen. Houd je hierom aan de opgestelde COVID-19 regels:

- Wij hebben onze zitplekken op 1,5 meter van elkaar ingericht, houd dit ook zo.

- Voel je je niet lekker? We vragen je vriendelijk om dan thuis te blijven. De gezondheid van onze bezoekers en crew is het belangrijkst.

- Bij aankomst meld je je bij de ingang en word je samen met je vrienden naar je tafel begeleid.

- En natuurlijk waarborgen we met zijn allen de 1.5 meter regel.