Navigatie

Hofstedendagen

27 May 2018
Aanvang: 11:00 - Einde: 17:00

41e keer Goudse Hofstedendagen!

De meer dan 25 boerderijen met hun erven aan de Bloemendaalseweg zijn twee dagen lang het bruisend middelpunt van Gouda met vele verrassende activiteiten, optredens, ambachten, dichters, workshops en op zondag om 12.30 uur een begeleide wandeling vanaf het Hospice.  

Een twee km lang Open Huis met als thema ’PASSIE voor KLEUR’.
Een geheel gratis toegankelijk evenement voor rijk, arm, jong, oud, iedere bevolkingsgroep, iedere interesse, iedere geaardheid enz. Door een bezoek aan een of meerder boerderijen kan iedereen kennismaken met de diversiteit en vele uiteenlopende facetten van een van de weinige veenlinten in een stad.
 
De diversiteit komt ook tot uiting middels de langs de Bloemendaalseweg door deelnemers en bewoners geplaatste waslijnen met het meest uiteenlopende wasgoed.

In dit kader en in samenwerking met Roze Zaterdag is er dit jaar een alternatieve opening waarbij een kleine stoet zaterdag om 12.00 uur vanaf het Dierenopvangcentrum over de Bloemendaalseweg naar de Markt trekt.

Bij de deelnemers zijn de in een nieuw jasje gegeten programma’s verkrijgbaar. Alle informatie is ook te vinden op www.goudsehofstedendagen.nl

Hou daarnaast Facebook en Twitter in de gaten, voor updates en highlights, en Instagram voor de leuke plaatjes.