Markt 35
2801 JG  Gouda

Lees meer in ons blog

Historisch Gouda (10 oktober 2015)

Dagelijks, wordt gestart vanaf 8 Nov 2019, tot en met 9 Nov 2019
Aanvang: 10:00 - Einde: 17:00

Op 8 en 9 november 2019 is er weer een mooie kerst route door de sfeervolle en eeuwen oude stad Gouda, met diverse leuke adresjes van antiek en brocante winkels.

Dit keer geen geheime route (De route is niet geheel meer geheim), maar een VERRASSENDE route

Bij de eerste winkel krijg je weer een tas, waarmee het kenbaar is dat je meedoet aan de route en krijg je uiteraard de bekende flyer met de Brocante en Antiek route, waarmee je de route kunt vervolgen naar de leuke winkels. Het is leuk als de winkeliers jouw tasje zien, dan kunnen zij er misschien jouw eerste verrassing in doen.

Tijdens deze route zijn er nog meer verrassingsactiviteiten aanwezig We maken dat binnenkort gedeeltelijk kenbaar, maar uiteraard niet alles, anders is het geen verrassing meer

De winkels zijn op 8 november van 10.00 tot 21.00 uur open (in de avond zeer sfeervol met al de lichtjes) en zaterdag 9 november van 10.00 tot 17.00 uur.
Alle winkels die meedoen zijn geheel in kerstsfeer, om gezellig in rond te snuffelen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens de wandelroute door Gouda zelf, vergeet dan niet om je heen te kijken, naar de eeuwen oude gebouwen en uiteraard het stadhuis. Iedereen is van harte welkom In Gouda voor deze hele leuke VERRASSENDE KERST route.

Meer informatie op https://www.facebook.com/antiekenbrocantegouda/