Verstoppertje spelen op filosofisch niveau

Twee artiesten, een theatertechnicus en een muzikant wachten op het begin van hun voorstelling. Alles is er, maar waar blijft toch het publiek? Al snel blijkt dat er meer dingen onzeker zijn. Want, wie speelt er op die piano? Van wie is dat koffiebekertje dat door de lucht zweeft? En welk spook gaat er daar met het verlengsnoer vandoor? Zijn ze er zelf eigenlijk wel? En kun je dat echt zien, of moet je dat maar geloven?

De onzichtbare man gaat over alles dat je niet ziet. En stiekem ook over hoe fijn het is om niet gezien te worden.

De onzichtbare man is eindelijk weer te zien in de theaters! Deze succesvoorstelling voor vierplussers met een onnavolgbare logica en humor zet je op het puntje van je stoel.

“Een hilarisch vervolg op hun vorige, bekroonde kleutervoorstelling ‘De man die alles weet’. Knap speelt iedereen met de kracht van de verbeelding: zie en willen zien, ‘to be or not to be’, verdwijnen versus verschijnen.” – De Volkskrant

“De filosofische grens tussen zichtbaarheid en onzichtbaarheid raakt in ‘De onzichtbare man’ prachtig aan de emotionele grens tussen lachen en huilen.” – Theaterkrant

THEATERWEEKEND!
Zie deze voorstelling voor 15 euro inclusief drankje tijdens het Theaterweekend. Kinderen betalen slechts 12,50 inclusief drankje. Kijk hier voor meer info over het Nationale Theaterweekend.

Regie Jetse Batelaan
Spel René van ’t Hof / René Groothof, Marijn Brussaard, Nimuë Walraven / Kim Karssen
Muziek
Keimpe de Jong i.s.m. Arend Niks
Decorontwerp Theun Mosk
Assistent decorontwerp Eva Koopmans
Lichtontwerp
Bart van den Heuvel
Kostuums Liesbet Swings