75 JAAR VRIJHEID, SONGS OF LIBERTY

Deze voorstelling is alleen toegankelijk met een vaccinatiebewijs of negatieve testuitslag (klik hier voor meer informatie), tenzij er voor de speeldatum versoepelingen komen vanuit de overheid waarbij deze maatregel vervalt.

In 2020 was het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog werd beëindigd. Daarom vertolken pianist Cor Bakker en zangeres Fay Claassen in 'Songs of Liberty' de mooiste, ontroerendste, vrolijkste en de meest indringende liedjes uit het nationale en internationale repertoire met als thema 'vrijheid'. Liedjes van John Lennon, Adèle, Annie M.G. Schmidt, Glenn Miller, Jacques van Tol, Typhoon en vele anderen.

Zangeres Fay Claassen is drievoudig Edison-winnares en bespeelt veelvuldig de internationale concertpodia. Pianist en alleskunner Cor Bakker behoeft vanwege zijn vele muzikale 'kilometers' eigenlijk weinig introductie. Deze twee giganten hebben door hun jarenlange samenwerking een fantastische muzikale chemie ontwikkeld welke unaniem door publiek en recensenten wordt omarmd.

Als u aandacht wilt besteden aan het feit dat we gelukkig al meer dan 75 jaar in vrede mogen leven in Nederland, dan mag u dit bijzondere programma eigenlijk niet missen.