Wekelijks op Zondag, wordt gestart vanaf 5 Jan 2020, oneindig
Aanvang: 15:00 - Einde: 17:00

Olala Chocola is in 2008 door Peter en Martijn Priester (vader en zoon) opgericht.

Het oorspronkelijke Dordtse bedrijf is ontstaan uit het verlangen om samen een winkel te beginnen en mooie ambachtelijke producten te maken van een hoge en betaalbare kwaliteit. Gecombineerd met workshops en kinderfeestjes om iedereen te laten delen in het prachtige chocolade ambacht.

Bonbons maken: instapworkshop

Deze workshop heeft hetzelfde programma en inhoud als de workshops bonbons maken voor groepen. Het verschil is dat u niet met een groep hoeft te reserveren. Het is niet altijd even makkelijk om op één tijdstip een groep bij elkaar te krijgen, of u vindt het gezellig om dit met een vriend(in) te doen.
De prijs voor de basisworkshop is inclusief koffie en thee. De duur van de workshop is 1,5- 2 uur afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Donderdag 19.00 - 21.00 uur
Zondag 13.00 - 15.00 uur en 15.15 - 17.15 uur

Reserveren is verplicht.

Bonbons maken: kleine groep

Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van 4 tot en met 7 personen. De workshop duurt 1,5 uur. U krijgt uitleg over de herkomst van chocolade en hoe ermee gewerkt wordt. Hierna gaat u zelf aan de slag om 24 heerlijke bonbons te maken. Tussendoor is er tijd voor koffie en thee met iets lekkers.

Mogelijk op zondag t/m vrijdag.