Wekelijks op Zondag, Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag, wordt gestart vanaf 4 Sep 2019, oneindig
Aanvang: 09:30 - Einde: 17:30

Olala Chocola is in 2008 door Peter en Martijn Priester (vader en zoon) opgericht.

Het oorspronkelijke Dordtse bedrijf is ontstaan uit het verlangen om samen een winkel te beginnen en mooie ambachtelijke producten te maken van een hoge en betaalbare kwaliteit. Gecombineerd met workshops en kinderfeestjes om iedereen te laten delen in het prachtige chocolade ambacht.

Bonbons maken: basis

Deze workshop heeft hetzelfde programma en inhoud als de workshops bonbons maken voor groepen. Het verschil is dat u niet met een groep hoeft te reserveren. Het is niet altijd even makkelijk om op één tijdstip een groep bij elkaar te krijgen, of u vindt het gezellig om dit met een vriend(in) te doen.
De prijs voor de basisworkshop is inclusief koffie en thee. De duur van de workshop is 1,5- 2 uur afhankelijk van het aantal aanmeldingen.

Reserveren is verplicht.

Bonbons maken: deluxe

Voor de mensen die al ervaring hebben met chocolade of graag een uitdaging willen is er de workshop bonbons maken: deluxe.

Bij deze workshop gaat u ook 24 bonbons maken. Als extra maakt u een schaaltje van chocolade waar de bonbons op kunnen. Als decoratie voor op het schaaltje maakt u tot slot zelf nog prachtige marsepein rozen. Deze workshop duurt circa 2,5 uur en de prijs is € 36,50 per persoon, inclusief koffie/thee en huisgemaakte bonbons.

 min. 8 en max. 25 personen van zondag t/m vrijdag.

Bonbons maken: grote groep

Deze workshop duurt circa 2 uur. In die tijd krijgt u uitleg over de herkomst van chocolade, hoe er mee te werken en u gaat zelf bonbons maken.
Als eindresultaat heeft u 24 zelf gemaakte bonbons, waarvan u thuis nog lekker kunt nagenieten.

min. 8 en max. 25 personen van zondag t/m vrijdag.

Bonbons maken: kleine groep

Deze workshop is speciaal voor kleinere gezelschappen van 4 tot en met 7 personen. De workshop duurt 1,5 uur. U krijgt uitleg over de herkomst van chocolade en hoe ermee gewerkt wordt. Hierna gaat u zelf aan de slag om 24 heerlijke bonbons te maken. Tussendoor is er tijd voor koffie en thee met iets lekkers.

zondag t/m vrijdag.

In de Herfstvakantie:

Op donderdag 24 oktober bieden wij twee maal een workshop aan met het thema Herfst.

Start om 15:00 uur en 19:00 uur

Tijdens deze workshop gaan we na een korte uitleg aan de slag met het maken van een `herfsttafereeltje`. Een chocolade herfstblad snijden en het creëren van twee paddenstoelen, één van chocola en één van marsepein. Aan het einde van de workshop maken we hier een mooi en lekker herfsttafereel van, wat natuurlijk met u mee naar huis gaat.

De herfstworkshop duurt ca. 2 uur en er wordt koffie/thee aangeboden.

Aanmelden is vereist. Workshop vindt doorgang bij minimaal 6 personen.

Kosten: € 36,50