De beste songs van deze Zweedse supergroep

ABBA The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken én bevat nieuwe en verrassende uitvoeringen van het ABBA-repertoire. Met veel energie gebracht door een bijzondere groep musici en vocalisten; allen groot ABBA fan!

ABBA is één van dé iconen van de internationale popmuziek. Alle leeftijden genieten nog dagelijks van de muziek - vooral nu ook n.a.v. de film en musical Mama Mia - en nog altijd worden miljoenen platen verkocht.

In een meer dan twee uur durende show worden alle grote hits ten gehore gebracht. Natuurlijk Waterloo, dé winnaar van het Eurovisie Songfestival, maar ook wereldhits als Mamma Mia, Dancing Queen, Does Your Mother Know, Money Money Money, SOS, Knowing Me Knowing You, Summernight city, Voulez Vouz en Chiquitita. Alles wordt gespeeld met de feel van ABBA, zoals ze dat tijdens hun eigen concerten deden: niets op tape, alles live!

ABBA The Music is géén tributeband en géén musical, maar brengt precies datgene waar het om gaat; The Music! Met groots showpodium, visuals en veel licht!